CFZF Blog #1 FEARLESS FUN & DEDICATED

“Fearless, Fun & Dedicated”

Waar staan wij bij CrossFit ZaanForce voor en welke doelen streven we na? Wat is de CrossFit methodologie en welke inzichten hebben we de afgelopen jaren gekregen door ervaringen en zelfstudie?

Met dit blog wil ik jullie, de CrossFit ZaanForce member, meer inzicht geven in de doelen die we bij CFZF nastreven, de principes achter onze trainingen, de CrossFit methodologie en alle andere inzichten die ik belangrijk vindt. Hier zal ik informatie gaan delen, jullie vragen beantwoorden, suggesties doen voor interessante boeken om te lezen, YouTube kanalen om te kijken of podcasts om te luisteren.

Voordat we in alle “fun stuff” duiken is het belangrijk om te weten waar we bij CFZF voor staan. Wat willen we bereiken met onze gym als bedrijf, met onze members en waar staan we voor. Kortom wat is onze missie en wat zijn de kernwaarden van ZaanForce?

Missie

We willen een hechte community creëren van sporters en coaches die een gezamenlijk doel nastreven: Het beste uit jezelf en elkaar halen om zo gezond en fit mogelijk te worden en vooral te blijven, zodat we niet afhankelijk worden van de zorg op latere leeftijd. Tijdens dit proces staan onze kernwaarden “Fearless, Fun & Dedicated” centraal.

Kernwaarden – “Fearles, Fun & Dedicated”

Fearless –

We zijn niet bang zijn om onze grenzen op te zoeken en te verleggen. We zijn niet bang om ongemak te verdragen tijdens een uitdagende workout, omdat we weten dat het de enige manier is om jezelf te verbeteren. We zijn niet bang om ons kwetsbaar op te stellen en durven aan te geven wanneer we iets (nog) niet kunnen en vragen om hulp en coaching. We zijn ‘Fearless’ om zo het beste in onszelf naar boven te halen!

Fun –

Bewegen, sporten en trainen is leuk! Het beste uur van de dag heb je bij ons in de box onder leiding van onze coaches die ervoor zorgen dat jij weer met een voldaan gevoel naar huis gaat. Samen trainen met vrienden, onderlinge competities en spelletjes, elkaar uitdagen, met elkaar afzien en beter worden. Beter dan dat wordt het niet!

Dedicated –

Deze waarde is misschien wel het meest omvatten: dedication betekent toewijding. Als je ergens aan bent toegewijd, ben je bereid om daar extra hard voor te werken. Onze leden werken hard aan hun gezondheid en prestaties, komen eerder en gaan wat later weg. Ze zijn bereid om dat beetje extra werk te doen wat nodig is. Bij CFZF dragen we ons shirt met trots, vertellen anderen over onze goeie ervaringen en kijken kritisch naar wat we met elkaar kunnen verbeteren om zo de vetste gym en community te creëren die we kunnen. Onze coaches zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt, hebben aandacht voor ieder individu en zijn bereid om extra werk te doen om zichzelf en de gym naar een hoger niveau te brengen.

By |2022-04-06T12:02:32+00:00februari 23rd, 2020|ZF Blogs|0 Comments

About the Author:

Bart is de eigenaar en één van de coaches van CrossFit ZaanForce. Hij studeerde aan de ALO en heeft bijna 20 jaar als docent Lichamelijke Opvoeding voor de klas gestaan voor hij in 2014 met ZaanForce begon. In zijn vrije tijd traint hij vooral om zo fit en gezond mogelijk te blijven en vindt hij het erg leuk om basketbaltraining te geven aan het team van zijn zoon.

Leave A Comment

Spring naar toolbar